Folkenfolk og Årets Fotograf

Tidligere denne uken fikk jeg en overraskende telefon fra Foto.no, med beskjed om at jeg har vunnet tredje runde av Årets Fotograf, med tema Miljø. Jeg vant med et utvalg bilder fra serien min “Folkenfolk”, som er en reportasje om de frivillige på Studentersamfunnet Folken i Stavanger. Jeg har vært med i Fotogjengen på Folken i tre år nå, og bildene er hentet fra de nærmere 30’000 bildene jeg har tatt på alle mulige anledninger på huset.

Link til Foto.no: http://foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?articleId=43987

Dog, bildene var litt vanskelige å finne, så her er de for allmen beskuelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.