På tur med Moddi

Dette blir et kort lite innlegg fra et hode fullt av tanker og spenninger. I kveld har jeg sett Moddi på Martinique her i Stavanger, og i tillegg til de vanlige bildene mine har jeg for første gang virkelig brukt video-funksjonen på det nye kameraet mitt (Nikon D300s). Mange små klipp supplert med lyd fra en lydopptager plassert på et bord i publikum skal bli til en fantastisk film, min første “skikkelige” film!

Etter mange konserter føler jeg meg utblåst, som en ballong som har punktert. Det er sent, 01:24, og jeg skal opp om 5 og en halv time. Hvorfor det? Jo, fordi jeg ikke nøyer meg med denne konserten, jeg blir med Moddi på turné! Okei, jeg blir bare med til Bergen, men der blir det to konserter, først akustisk på Apollon, så i Hulen. Jeg er superspent, og jeg vet jeg ikke kommer til å sove stort.

Dette blir et innlegg uten bilder. Tilgi meg. De kommer senere.

Jeg lover!

(Hvem er Moddi? Kikk på www.cfsalicath.foto.no, under kategorien Moddi.)

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.