Pål Moddi Knutsen

Pål Moddi Knutsen er en fantastisk person, men det er usedvanlig vanskalig å ta bilder av han. Eller, egentlig ikke, men etter en time på café i Oslo satt jeg igjen med 100 bilder, nesten alle med forskjellig ansiktsuttrykk, det ene mer beskrivende enn det neste. Hvordan i alle dager kan jeg velge?

Historien: Jeg går på en workshop der vi fikk en oppgave med å ta tre portrett av tre ulike personer vi kjenner og som er på vår egen alder, men ikke i nær slekt.

Hvem i alle dager skulle det bli?

Pål kanskje…?

I helgen var jeg i Oslo på Natur og Ungdoms Vårseminar Need for Speed og dermed åpnet muligheten seg til å ta noen bilder av Pål. Jeg har tatt masse bilder av han før, men mest på konserter, og det var egentlig ganske enkelt å få han med på prosjektet. Jeg hadde en tanke i hodet om et bilde som kunne funke, men jeg liker en dokuemtarisk tilnærmelse til bilder så jeg lot han ta litt av styringen. Men jeg ville ikke ha et bilde av han “alle” hadde tatt før. Klisjeen med Pål ved havet er brukt. Men Pål bor i by, men han er ufattelig lite urban av seg. Hvordan overlever Pål i Oslo?


Vel, dette er kanskje bildet jeg ender opp med…

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.