Sanderstølen-konferansen

Denne uken reiste jeg en snartur østover for å ta bilder av Natur og Ungdoms aksjon mot Sanderstølenkonferansen på Holmenkollen. I skyggen av den nye hoppbakken lenket 16 ungdommer fra det kalde nord seg fast for å protestere mot at skjebnen til deres landsdel kunne bestemmes av dresskladde herremenn over brandy og kortspill i all hemmlighet.

Bildene mine derfra kommer etterhvert, mange inntrykk må sorteres og fordøyes, men inntil videre kan mine kjære blogglesere bla seg gjennom disse presseklippene med mine bilder i:

Dagbladet.no
HT.no
iTromsø.no
Nordlys
Helgeland Arbeiderblad
an.no
NRK Troms og Finnmark
NRK
NU.no
NU.no
NU Flickr

1 comment

  1. Flott at du får bilder inn mange forskjellige steder – og flott at det var ungdom fra nord som protesterte. Hva gjør vi hvis politikere bare kjører på (i det stille, sakte på en måte, sånn at media stort sett har fokusen sin annetsteds) med boring osv?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.