Større og større dag for dag

Kaizers Orchestra

Beautiful chaos!

Prosessen – Opptakene er fra Våre Demoner turnéen og skildrer veldig godt stemningen som rådet da jeg så dem på Garage i Bergen.

Evig Pint – På Jæren har man drevet jordbruk siden jernalderen. På dette paddeflate, kalde, forblåste og fuktige landet var det noen som fant på å sette en spade i jorda og begynne å spa stein. Og det gjør de enda… Denne videoen er filmet ved Varhaug, midt i det dypeste av norsk kristen pietisme. Om eg bare fant et hol inn i himlen…

Knekker de til sist – Det finnes bare én Mr. Kaizer, eller?

Mann mot mann – Når tekstene er for sterke til å illustreres på vanlig vis og vises før ungene har lagt seg er vel en god gammel animasjon veien å gå. Rammstein har litt å lære…

Bak et halleluja – Eg har sagt det før nå må eg sei det igjen!

On the Road Again – P3morgen ba Kaizers spille deres favoritt morgen-sang. Willie Nelsons udødelige sang nynner jeg ofte når jeg drar langtur med sykkelen, og det er lett å se for seg at turné-livet fortoner seg på samme måte.

Enden av November – Sort/hvitt, trenger jeg si mer?

Maestro – Rock er mer enn tekst og melodi, det er noe Kaizers vet å utnytte til det fulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.