Min egen Kaizer

Kaizers Orchestra spilte opp til et heidundranes show på hjemmebane på Bryne natt til søndag. I haugen med blodfans stod jeg med kamera klart. Å stå inneklemt blandt hoppende fans mens Kaizers gjør det som vents av dem kan ikke anbefales dersom du er redd for kameraet ditt. Å ta bilder blir også vesentlig vanskeligere når du ikke har mulighet til å se gjennom søkeren og armene er låst i mengden så det er begrenset hvor du kan peke linsa. Men sattan for noen bilder det ble!




Z-liste på konserten:

Ompa til du Dør
På Ditt Skift
Fra Sjåfør til Passasjer
Kavaler
Bøn fra Helvete
Delikatessen
Dr. Mozinckel
Kontoll på Kontinentet
Enden av November
KGB
Apokalyps Meg
Senor Torpedo
Sigøynerblod
Resistansen
Dieter Meyers Inst

Di Grind
Maestro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.