Retouch

Det er velkjent fakta at reklamefotografer bruker bildebehandlingsprogrammer til å få modellene til å fremstå som usedvanlig vakre. Jeg må komme med en innrømmelse; Jeg har gjort det samme selv.

Orginal:

Behandlet:

Dette bildet er behandlet med Photoshop CS3 og Portrait Professional. I photoshop har jeg egentlig bare jobbet med lyset og slikt, samt skarpheten, altså teknsike ting. Det er Portrait som har gjort den største overhalingen av en fra før av vakker modell.

Skummelt?

Det friker til og med meg ut! Dette er ikke er noen spesiell software, du får en gratis prøveversjon ved et lite google-søk. Dette er noe hvem som helst kan gjøre. Alt man gjør i programmet er å markere nøkkelpunkter i ansiktet etter programmets instrukser og så trykke “Play”.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.